Carports

Carport plaatsen Limburg
Carport plaatsen Lommel
Aangebouwde carport

Een carport is de ideale manier om je wagen goed te beschermen tegen invloeden van het weer. Dankzij de goede luchtcirculatie onder de carport droogt je wagen makkelijk wat de kans op roestvorming doet afnemen. Ook vrieskou heeft minder effect op je wagen als die onder een carport staat. Bovendien is een carport erg handig om ander materiaal weg te bergen, zoals fietsen, een moto, een camper of zelfs de grasmaaier. Laat je je carport aansluiten aan je woning, dan kan je droog in en uit je wagen stappen. PT Metaalwerken bouwt rechte, schuine of gebogen carports in alle stijlen en in de kleur van jouw keuze. Onze carports maken wij altijd in aluminium. Ze kunnen tegen een bestaande gevel gemonteerd worden, of kunnen volledig vrijstaand geplaatst worden. Voor grote carports voorzien we bijkomende ondersteuning met een metalen constructie. Dit metalen gedeelte wordt kwaliteitsvol afgewerkt zodat het geheel een stijlvolle, duurzame en weerbestendige constructie vormt. Onze carports geven steevast een stijlvolle uitstraling aan je woning.


Contacteer ons voor meer informatie of voor een ontwerp op maat.

Doe inspiratie op bij de carports die we al gerealiseerd hebben.


Aluminium carport Lommel
Carport in aluminium
Carporten in verschillende stijlen
Carports in verschillende stijlen
Carports plaatsen Lommel
Carporten plaatsen Lommel
Carport plaatsen in verschillende stijlen en vormen
Carport laten maken in verschillende stijlen en vormen
Aangebouwde carport

Onze troeven

Premium kwaliteit

Bij PT Metaalwerken willen wij dat onze producten een leven lang meegaan. Daarom gebruiken wij altijd materialen van de hoogste kwaliteit. Hiermee maken wij robuuste constructies die we tot in de kleinste details afwerken. Onze eigen montagedienst plaatst onze producten met kennis van zaken en zorgt voor een optimale inpassing in de omgeving. Al wat jij nog hoeft te doen, is van het resultaat genieten.

Echt Belgisch vakmanschap

PT Metaalwerken is een 100% Belgisch bedrijf. Van ontwerp tot plaatsing, alle stappen in het proces nemen wij zelf in handen. Laswerken en constructiewerken doen wij in ons eigen atelier in Lommel. De plaatsing bij jou thuis gebeurt door onze eigen ervaren plaatsingsdienst. Wij besteden niets uit, zelfs geen klein stukje. Bij PT Metaalwerken krijg je puur Belgisch vakmanschap.

Persoonlijke service

PT Metaalwerken kiest steevast voor een professionele en efficiënte manier van werken. Een open en vlotte communicatie is voor ons van groot belang. Als klein en dynamisch familiebedrijf zijn wij makkelijk aanspreekbaar en werken wij graag nauw samen onze klanten. Wij begrijpen de wensen van onze klanten, en stellen alles in het werk om die te realiseren. Wij geven professioneel advies, maken duidelijke offertes en voeren onze opdrachten uit volgens de gemaakte afspraken. Bij PT Metaalwerken kom je niet voor verrassingen te staan.

Altijd op maat

Bij PT Metaalwerken kennen we geen standaardmaten. Wij hebben geen catalogus die je keuze beperkt. Wij maken al onze producten op maat, van de eerste centimeter die we opmeten tot de laatste details die we afwerken. Je kan bij ons terecht voor metaalwerken in alle maten en in alle stijlen. Heb je zelf een model of stijl in gedachte? Dan maken wij voor jou het ontwerp, volledig op maat van jouw wensen. Zoek je wat inspiratie? Neem dan zeker een kijkje in onze voorbeeldprojecten.

De showroom van PT Metaalwerken is op afspraak geopend.
Onze showroom

Onze showroom is op afspraak geopend. Bel of mail ons voor een afspraak.

011/601.500

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.