Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Ons familiebedrijf

“Wij beschikken over een eigen atelier en maken alles zelf.”

PT Metaalwerken is een klein familiebedrijf gevestigd in de industriezone Waterrijt in Lommel.

Bloeiend familiebedrijf

PT Metaalwerken is een klein familiebedrijf gevestigd in de industriezone Waterrijt in Lommel. Patrick Timmers, zaakvoerder en bezieler van PT Metaalwerken, richtte ruim 10 jaar geleden de zaak op. Kort daarna hebben zijn 2 zonen hun schouders mee onder het project gezet. Met drie leiden zij de activiteiten van PT Metaalwerken in goede banen. Dankzij de twee ervaren medewerkers die onlangs het team hebben versterkt, is PT Metaalwerken kunnen uitgroeien tot het bloeiende en dynamische bedrijf dat het vandaag is.

PT Metaalwerken heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken en plaatsen van metalen constructies.

Vakmanschap en ervaring

PT Metaalwerken heeft meer dan 10 jaar ervaring in het maken en plaatsen van metalen constructies. Ons vakmanschap en onze ervaring is uniek in de sector. Wij werken vooral voor particulieren, maar ook architecten, aannemers of bouwpromotoren vinden regelmatig de weg tot bij ons. Ben je particulier of professional en heb je een klein of een groot project? Wij gaan altijd tot het uiterste om je een optimale dienstverlening te bieden. Onze producten werken wij af tot in de kleinste details. Een open communicatie vinden wij erg belangrijk, en wij werken steeds in nauw overleg met onze klanten. Zo kom jij niet voor verrassingen te staan, en hebben wij er weer een tevreden klant bij.

PT Metaalwerken is een 100 % Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op.

100% Belgisch

PT Metaalwerken is een 100 % Belgisch bedrijf en daar zijn we trots op. De uitvoering van jouw project nemen wij volledig in eigen handen. En dat mag je letterlijk nemen. De opmeting, het ontwerp, de realisatie én de plaatsing, we voeren het allemaal zelf uit. Alle producties worden in ons eigen atelier in Lommel door onze mensen gemaakt. Onze eigen plaatsingsdienst zorgt voor een perfecte plaatsing bij jou thuis. Bij PT Metaalwerken krijg je puur Belgisch vakmanschap.

Onze troeven

Premium kwaliteit

Bij PT Metaalwerken willen wij dat onze producten een leven lang meegaan. Daarom gebruiken wij altijd materialen van de hoogste kwaliteit. Hiermee maken wij robuuste constructies die we tot in de kleinste details afwerken. Onze eigen montagedienst plaatst onze producten met kennis van zaken en zorgt voor een optimale inpassing in de omgeving. Al wat jij nog hoeft te doen, is van het resultaat genieten.

Echt Belgisch vakmanschap

PT Metaalwerken is een 100% Belgisch bedrijf. Van ontwerp tot plaatsing, alle stappen in het proces nemen wij zelf in handen. Laswerken en constructiewerken doen wij in ons eigen atelier in Lommel. De plaatsing bij jou thuis gebeurt door onze eigen ervaren plaatsingsdienst. Wij besteden niets uit, zelfs geen klein stukje. Bij PT Metaalwerken krijg je puur Belgisch vakmanschap.

Persoonlijke service

PT Metaalwerken kiest steevast voor een professionele en efficiënte manier van werken. Een open en vlotte communicatie is voor ons van groot belang. Als klein en dynamisch familiebedrijf zijn wij makkelijk aanspreekbaar en werken wij graag nauw samen onze klanten. Wij begrijpen de wensen van onze klanten, en stellen alles in het werk om die te realiseren. Wij geven professioneel advies, maken duidelijke offertes en voeren onze opdrachten uit volgens de gemaakte afspraken. Bij PT Metaalwerken kom je niet voor verrassingen te staan.

Altijd op maat

Bij PT Metaalwerken kennen we geen standaardmaten. Wij hebben geen catalogus die je keuze beperkt. Wij maken al onze producten op maat, van de eerste centimeter die we opmeten tot de laatste details die we afwerken. Je kan bij ons terecht voor metaalwerken in alle maten en in alle stijlen. Heb je zelf een model of stijl in gedachte? Dan maken wij voor jou het ontwerp, volledig op maat van jouw wensen. Zoek je wat inspiratie? Neem dan zeker een kijkje in onze voorbeeldprojecten.

De showroom van PT Metaalwerken is op afspraak geopend.
Onze showroom

Onze showroom is op afspraak geopend. Bel of mail ons voor een afspraak.

011/601.500

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.