Poorten, hekwerken en balustrades

Code en beveiliging tuinpoort
Tuinpoort installeren
Metalen tuinpoort plaatsen in Limburg

Alle metalen poorten, hekwerken en balustrades van PT Metaalwerken worden in eigen beheer gemaakt en geplaatst. Dit zorgt ervoor dat we alles perfect op maat en op wens van de klant kunnen maken. Onze poorten, hekwerken en balustrades worden zorgvuldig gemaakt en worden extra beschermd tegen roestvorming. Een poedercoating zorgt voor een kwaliteitsvolle afwerking in de kleur van jouw keuze. Bij PT Metaalwerken kan je terecht voor zowel draai- en schuifpoorten als vrijdragende poorten. Al onze poorten kunnen geautomatiseerd worden en voorzien van een parlofoon of codeklavier. PT Metaalwerken maakt poorten, hekwerken en balustrades in alle types en stijlen. Heb je zelf een idee voor een poort of heb je ergens een hekwerk gezien dat je mooi vindt? Neem contact met ons op en wij zorgen voor een ontwerp op maat van jouw wensen en ideeën.


Contacteer ons voor meer informatie of voor een ontwerp op maat.

Doe inspiratie op bij de poorten, hekwerken en balustrades die we al gerealiseerd hebben.


Metalen poort plaatsen in Lommel
Metalen poort plaatsen in Lommel
Metalen poort plaatsen in Lommel
Belichting metalen poort Limburg
Metalen tuinpoort plaatsen in Lommel
Metalen tuinhek plaatsen in Lommel
Metalen tuinpoort plaatsen in Limburg
Metalen tuinpoort plaatsen in Limburg
Veiligheid en code tuinpoort
Metalen tuinhek plaatsen
Metalen tuinpoort plaatsen in Limburg
Metalen tuinhek plaatsen regio Lommel
Metalen tuinpoort plaatsen in Limburg
Metalen tuinpoort plaatsen in Limburg
Metalen tuinpoort plaatsen in Neerpelt
Metalen tuinpoort plaatsen in Overpelt
Houten tuinpoort plaatsen
Metalen tuinhekken
PTMetaalwerken Lommel
Veiligheid tuinhekken en poorten
Metalen tuinpoort plaatsen in Limburg
sluitingssysteem metalen poort
Metalen tuinpoort plaatsen in Lommel
Metalen tuinpoort plaatsen in Limburg

Onze troeven

Premium kwaliteit

Bij PT Metaalwerken willen wij dat onze producten een leven lang meegaan. Daarom gebruiken wij altijd materialen van de hoogste kwaliteit. Hiermee maken wij robuuste constructies die we tot in de kleinste details afwerken. Onze eigen montagedienst plaatst onze producten met kennis van zaken en zorgt voor een optimale inpassing in de omgeving. Al wat jij nog hoeft te doen, is van het resultaat genieten.

Echt Belgisch vakmanschap

PT Metaalwerken is een 100% Belgisch bedrijf. Van ontwerp tot plaatsing, alle stappen in het proces nemen wij zelf in handen. Laswerken en constructiewerken doen wij in ons eigen atelier in Lommel. De plaatsing bij jou thuis gebeurt door onze eigen ervaren plaatsingsdienst. Wij besteden niets uit, zelfs geen klein stukje. Bij PT Metaalwerken krijg je puur Belgisch vakmanschap.

Persoonlijke service

PT Metaalwerken kiest steevast voor een professionele en efficiënte manier van werken. Een open en vlotte communicatie is voor ons van groot belang. Als klein en dynamisch familiebedrijf zijn wij makkelijk aanspreekbaar en werken wij graag nauw samen onze klanten. Wij begrijpen de wensen van onze klanten, en stellen alles in het werk om die te realiseren. Wij geven professioneel advies, maken duidelijke offertes en voeren onze opdrachten uit volgens de gemaakte afspraken. Bij PT Metaalwerken kom je niet voor verrassingen te staan.

Altijd op maat

Bij PT Metaalwerken kennen we geen standaardmaten. Wij hebben geen catalogus die je keuze beperkt. Wij maken al onze producten op maat, van de eerste centimeter die we opmeten tot de laatste details die we afwerken. Je kan bij ons terecht voor metaalwerken in alle maten en in alle stijlen. Heb je zelf een model of stijl in gedachte? Dan maken wij voor jou het ontwerp, volledig op maat van jouw wensen. Zoek je wat inspiratie? Neem dan zeker een kijkje in onze voorbeeldprojecten.

De showroom van PT Metaalwerken is op afspraak geopend.
Onze showroom

Onze showroom is op afspraak geopend. Bel of mail ons voor een afspraak.

011/601.500

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.