Terras- en windschermen

Terrasenwindschermen 1
Terrasenwindschermen 2

Windschermen zijn dé ideale oplossing om langer buiten te kunnen zitten op koudere dagen of frisse avonden. Zo kan je van vroeg in het voorjaar tot later in het najaar gebruik maken van een beschut terras. Bovendien kan er door middel van afscheidingswanden een aparte rokersruimte gecreëerd worden op het terras van horecazaken en ben je beter beschermd tegen diefstal of beschadiging van je terrasmeubilair.

Een schutting beschermt je ook tegen lawaai, stof en geurhinder… en pottenkijkers. Terrasschermen zorgen voor meer privacy vb) Een wand op het balkon als scheiding tussen twee appartementen. Voorbijgangers en buren staren minder en je creëert meer rust in je tuin, op het terras of balkon. Kortom, je kan warm, veilig en comfortabel buiten zitten

Waarom kiezen voor terrasschermen?

mooi design

Mooi design
Je terras krijgt een stijlvolle uitstraling, aangepast aan jouw wensen. Samen komen we tot de beste oplossing.

kwaliteit

Kwaliteit
We staan achter de kwaliteit van onze producten. Deze worden immers vervaardigd uit hoogwaardig aluminium in ons eigen atelier. Hierdoor is maatwerk ook mogelijk, we bieden steeds een passende oplossing.

windbestendig

Windbestendig
Onze terrasschermen zijn windbestendig en zeer stevig. Zo kan je het hele jaar door van je terras genieten.

privacy

Privacy
Door een scheidingswand hou je glurende buren en voorbijgangers op afstand. Ook dieven of vandalen zullen minder snel toeslaan, je voelt je veiliger.

Types

Onze schermen zijn veilig en betrouwbaar. Ze worden met de grootste zorg op maat gemaakt, in eigen beheer in ons atelier. Per model zijn er vier standaard breedtes verkrijgbaar: 692 / 1025 / 1334 / 1976.

Vind je niet wat je zoekt? Contacteer ons en we bekijken samen wat mogelijk is.

Opties

Onze windschermen zijn verkrijgbaar met doorzichtig glas (het houdt de wind tegen, maar laat de zon door), mat glas (extra privacy) of met hout, aluminium of PVC- panelen. Het frame wordt vervaardigd uit aluminium. Hierdoor kunnen we onze klanten een lange levensduur garanderen. Bovendien is aluminium zeer stevig en onderhoudsvriendelijk.

Kleuren

De kleur van de profielen bepaalt voor een groot deel de uitstraling van het windscherm en dus ook van je terras. Ze zijn verkrijgbaar in 8 standaardkleuren, maar kunnen in alle RAL-kleuren gecoat worden, tegen een meerprijs.


p 716 em

p 716 rm

p 721 rm

p 905 em


p 905 rm

p 906 em

p 907 em

p 910 eg
De showroom van PT Metaalwerken is op afspraak geopend.
Onze showroom

Onze showroom is op afspraak geopend. Bel of mail ons voor een afspraak.

011/601.500

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.