Glazen schuifwanden

Glazen schuifwanden voor veranda Lommel
Glazen schuifwanden voor veranda Limburg
Glazen schuifwanden voor veranda in Noord-Limburg

Glazen schuifwanden aan je terras zorgen ervoor dat je veel vaker van het buitenleven kan genieten. Een glazen schuifwand schermt je buitenruimte af van de wind, zodat je er optimaal van kan genieten. Het zorgt ook voor een extra koude-isolatie, zodat je ook op frissere dagen comfortabel buiten kan zitten. Je creëert als het ware een extra leefruimte, buiten in je tuin. Bovendien kan een glazen schuifwand inkijk verminderen en de privacy op je terras of in je tuin verhogen. Glazen schuifwanden kunnen worden geplaatst aan een terras met terrasoverkapping, aan een tuinhuis of aan een wintertuin. De glazen schuifwanden van PT Metaalwerken zijn kwaliteitsvolle wanden die bijna geen onderhoud vragen. Wij installeren de schuifwanden perfect op maat en zorgen voor een duurzame en nauwkeurige afwerking. Onze glazen schuifwanden zijn eenvoudig en licht te bedienen en openen en sluiten vlot. Je kan kiezen uit verschillende types handgrepen, zodat de glazen schuifwanden perfect passen bij de stijl van je huis, terras of wintertuin.


Contacteer ons voor meer informatie of voor een ontwerp op maat.

Doe inspiratie op bij de glazen schuifwanden die we al gerealiseerd hebben.


Glazen schuifwanden in Lommel
Glazen schuifwanden plaatsen in Lommel
Glazen schuifwanden in Limburg
Glazen schuifwanden in Noord-Limburg
Glazen schuifwanden voor terras
Duurzame glazen schuifwanden veranda
Duurzame glazen schuifwanden
Glazen schuifwanden aan terras
Glazen schuifwanden voor veranda
Glazen schuifwanden in Lommel
Glazen schuifwanden voor veranda in Limburg
Glazen Schuifwanden voor garage of tuinhuis

Onze troeven

Premium kwaliteit

Bij PT Metaalwerken willen wij dat onze producten een leven lang meegaan. Daarom gebruiken wij altijd materialen van de hoogste kwaliteit. Hiermee maken wij robuuste constructies die we tot in de kleinste details afwerken. Onze eigen montagedienst plaatst onze producten met kennis van zaken en zorgt voor een optimale inpassing in de omgeving. Al wat jij nog hoeft te doen, is van het resultaat genieten.

Echt Belgisch vakmanschap

PT Metaalwerken is een 100% Belgisch bedrijf. Van ontwerp tot plaatsing, alle stappen in het proces nemen wij zelf in handen. Laswerken en constructiewerken doen wij in ons eigen atelier in Lommel. De plaatsing bij jou thuis gebeurt door onze eigen ervaren plaatsingsdienst. Wij besteden niets uit, zelfs geen klein stukje. Bij PT Metaalwerken krijg je puur Belgisch vakmanschap.

Persoonlijke service

PT Metaalwerken kiest steevast voor een professionele en efficiënte manier van werken. Een open en vlotte communicatie is voor ons van groot belang. Als klein en dynamisch familiebedrijf zijn wij makkelijk aanspreekbaar en werken wij graag nauw samen onze klanten. Wij begrijpen de wensen van onze klanten, en stellen alles in het werk om die te realiseren. Wij geven professioneel advies, maken duidelijke offertes en voeren onze opdrachten uit volgens de gemaakte afspraken. Bij PT Metaalwerken kom je niet voor verrassingen te staan.

Altijd op maat

Bij PT Metaalwerken kennen we geen standaardmaten. Wij hebben geen catalogus die je keuze beperkt. Wij maken al onze producten op maat, van de eerste centimeter die we opmeten tot de laatste details die we afwerken. Je kan bij ons terecht voor metaalwerken in alle maten en in alle stijlen. Heb je zelf een model of stijl in gedachte? Dan maken wij voor jou het ontwerp, volledig op maat van jouw wensen. Zoek je wat inspiratie? Neem dan zeker een kijkje in onze voorbeeldprojecten.

De showroom van PT Metaalwerken is op afspraak geopend.
Onze showroom

Onze showroom is op afspraak geopend. Bel of mail ons voor een afspraak.

011/601.500

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.