Terrasoverkapping

Aluminium Terrasoverkapping
Aluminium Terrasoverkapping laten plaatsen
Aluminium Terrasoverkapping plaatsen

Een terrasoverkapping is de perfecte oplossing om winter en zomer van je terras te kunnen genieten. Het beschermt je tegen een onverwachte regenbui of tegen de felle zon. Met een terrasoverkapping tover je je terras als het ware om in een extra buitenruimte waar je in de zomer én in het voor- en najaar van kan genieten. Met wat stijlvolle decoratie en gezellige verlichting maak je van je overkapt terras een sfeervolle buitenruimte waar je ten volle van kan genieten. PT Metaalwerken plaatst elegante en degelijke terrasoverkappingen in aluminium. De terrasoverkappingen kunnen aansluitend aan de gevel van de woning worden gebouwd, of losstaand in de tuin. Wij maken terrasoverkappingen in verschillende types en stijlen en de kleur van jouw keuze. Zo vind je zeker een terrasoverkapping die perfect past bij de stijl van je woning of tuin. We kunnen grote overspanningen realiseren en gebruiken zo weinig mogelijk dwarsverbindingen, om zo veel als mogelijk een open zicht te behouden.


PTMetaalwerken is exclusief verdeler van Pallazzo terrasoverkappingen.


Contacteer ons voor meer informatie of voor een ontwerp op maat.

Doe inspiratie op bij de terrasoverkappingen die we al gerealiseerd hebben.


Terrasoverkapping plaatsen
Terrasoverkapping plaatsen in Lommel
Terrasoverkapping plaatsen in Noord-Limburg
Terrasoverkapping plaatsen in Lommel
Terrasoverkapping plaatsen in Neerpelt
Terrasoverkapping plaatsen in Overpelt
Terrasoverkapping plaatsen in  Hechtel-Eksel
Aluminium Terrasoverkapping installeren
Aluminium Terrasoverkappingen installeren

De troeven van onze producten

Veiligheid

Een metalen poort aan je oprit of hekwerk rond je tuin draagt bij tot een betere veiligheid van je tuin en van je woning. Door je tuin te omheinen, voorkom je dat indringers ongewenst je terrein betreden. Een aluminium carport beschermt je wagen tegen weer en wind.

Privacy

Poorten, hekwerken, omheiningen en windschermen zullen de privacy in je woning en je tuin aanzienlijk verhogen. Ze houden nieuwsgierige blikken tegen en zorgen voor een visuele afscherming tussen je tuin of terras en de omgeving.

Comfort

Zonnewering, terrasoverkappingen en windschermen verhogen het comfort in je woning, en zelfs in je tuin. Zo kan je genieten van een aangenamer binnen- én buitenklimaat.

Uitstraling

Een stijlvolle poort of een degelijke carport verbetert de uitstraling van je woning. Een poort is vaak het eerste wat bezoekers te zien krijgen, en heeft een grote invloed op het uitzicht van je woning. Wij ontwerpen samen met jou de poort of carport die perfect past bij de stijl en uitstraling die je wenst voor jouw woning.

De showroom van PT Metaalwerken is op afspraak geopend.
Onze showroom

Onze showroom is op afspraak geopend. Bel of mail ons voor een afspraak.

011/601.500

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.