Zonwering

Zonwering plaatsen Lommel

Wie optimaal van zijn woning, terras of tuin wil genieten, kan niet zonder een goede zonwering. Een zonwering houdt de hitte buiten tijdens de warme zomermaanden, maar ze laat ook de heerlijke winterzon binnen, die vaak heel welkom is tijdens de koele en donkere wintermaanden. Kortom, een goede zonwering maakt het binnenklimaat van je woning een pak comfortabeler.

PT Metaalwerken biedt volgende zonwering aan :

  • Zonneschermen : inbouwschermen, opbouwschermen en voorzetschermen;
  • Rolluiken : inbouwrolluiken, opbouwrolluiken en voorzetrolluiken;
  • Zonwering voor je terras;
  • Zonwering voor je veranda.
Zonwering inbouwscherm
Zonwering opbouwscherm
Zonwering inbouwscherm laten plaatsen
Zonwering opbouwscherm plaatsen
Zonwering plaatsen Lommel
Zonwering plaatsen regio Lommel
Zonwering plaatsen in Limburg
Zonwering laten plaatsen in Limburg

Zonneschermen


Oprolbare zonneschermen zijn een stijlvolle en moderne manier van zonwering. De zonneschermen zijn windvast en kunnen dus ook bij stevige wind de zon buiten houden. Zonneschermen zorgen bovendien voor extra thermische isolatie. Ze voldoen aan alle eisen voor zonwering en isolatie, zelfs voor passief- en lage energiewoningen. De doeken van de zonneschermen zijn in een ruime waaier aan kleuren beschikbaar en de profielen van de zonneschermen kunnen in alle kleuren worden gemaakt. Zo vind je ongetwijfeld een zonnescherm dat perfect past bij de kleur en stijl van je buitenschrijnwerk en van je woning.

Een inbouwscherm wordt bij de bouw van een woning onzichtbaar ingewerkt in de spouwmuur. Wanneer het scherm opgerold is, zie je niet dat er een zonnescherm aanwezig is. De bediening van inbouwschermen is altijd elektrisch en kan zelfs volautomatisch zijn, als je dat wenst.

Opbouwschermen worden perfect aangewerkt aan het raam of de deur. Raam en scherm vormen als het ware één geheel. De kast waarin het opgerolde scherm zit, wordt bovenop het buitenschrijnwerk bevestigd. Door de integratie in het buitenschrijnwerk valt het opbouwscherm niet op. Het is een elegante oplossing om zonwering te voorzien aan een woning waarvan het buitenschrijnwerk moet vervangen worden. De bediening van een opbouwscherm is steeds elektrisch.

Een voorzetscherm biedt de ideale oplossing wanneer je een zonnescherm wil aanbrengen in een bestaande woning, zonder het buitenschrijnwerk te vervangen. Voorzetschermen zijn in verschillende afmetingen en kleuren beschikbaar. Zo vind je steeds een voorzetscherm dat perfect past bij de kleur en stijl van je woning. De bediening van een voorzetscherm is bijna altijd elektrisch.


Rolluiken


Rolluiken zorgen voor een goede zonwering, en verbeteren bovendien sterk de inbraakveiligheid van je woning. Bij een felle zon, laat je de rolluiken geheel of gedeeltelijk naar beneden. Ook ’s nachts kan je de rolluiken sluiten, wat voor extra veiligheid zorgt. De rolluiken kunnen manueel of automatisch bediend worden, naargelang je voorkeur. Alle rolluiken zijn in verschillende afwerkingen beschikbaar, en kunnen worden aangeboden in de kleur van jouw keuze. Ze worden altijd op maat gemaakt en afgewerkt.

Inbouwrolluiken zijn de meest gekende rolluiken. De rol wordt in een rolluikkast geplaatst die ingewerkt wordt in de muur boven het raam. De plaatsing is erg discreet. Dit type rolluik kan enkel worden geïnstalleerd als hiervoor de nodige plaats is voorzien.

Opbouwrolluiken kunnen een oplossing bieden wanneer er niet voldoende plaats is om inbouwrolluiken te voorzien. De rolluikkast en geleiders worden samen met het raam als één geheel in de woning geplaatst. De aansluiting van de rolluik op het buitenschrijnwerk is naadloos en de kleur is exact dezelfde als die van de ramen, zodat de plaatsing erg discreet is.

Voorzetrolluiken bieden dan weer de ideale oplossing bij een renovatieproject. Voorzetrolluiken kunnen geplaatst worden zonder dat het buitenschrijnwerk moet vervangen worden. Het is een snelle en efficiënte manier om zonwering en extra veiligheid toe te voegen aan je woning.


Zonwering voor je terras


Wie graag zonwering boven zijn terras wil, maar een volledige terrasoverkapping niet ziet zitten, kan kiezen voor een knikarmscherm. Een knikarmscherm zorgt ervoor dat je terras beschut is van de zon, zonder dat je een parasol nodig hebt die extra plaats inneemt. Een knikarmscherm wordt in een kast tegen de gevel geplaatst. De kast is elegant vormgegeven en in verschillende kleuren beschikbaar, zodat de plaatsing discreet en stijlvol is. Bij een knikarmscherm heb je geen steunpilaren nodig zoals bij een terrasoverkapping, zodat je een vrije doorgang behoudt. Er zijn verschillende modellen en maten beschikbaar en de doeken van het scherm zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je vindt dus ongetwijfeld een knikarmscherm dat perfect bij de stijl van je woning past.


Zonwering voor je veranda


Een veranda is een aangename ruimte, maar kan in de zomer snel te warm worden. Wil je een veranda die het hele jaar door bruikbaar is, dan heb je zonwering nodig. Dankzij een goede zonwering bekom je een aangenaam binnenklimaat in je veranda, het hele jaar door. Zonwering voor je veranda wordt steeds op maat afgewerkt en de doeken zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Je vindt dus ongetwijfeld een zonwering die perfect bij de stijl van je woning en je veranda past.


Contacteer ons voor meer informatie of voor een ontwerp op maat.

Doe inspiratie op bij de zonwering die we al gerealiseerd hebben.


Zonwering laten plaatsen
Zonwering inbouwscherm
Zonwering opbouwscherm
Zonwering  inbouwscherm plaatsen
Zonwering opbouwscherm plaatsen
Zonwering plaatsen Limburg

Onze troeven

Premium kwaliteit

Bij PT Metaalwerken willen wij dat onze producten een leven lang meegaan. Daarom gebruiken wij altijd materialen van de hoogste kwaliteit. Hiermee maken wij robuuste constructies die we tot in de kleinste details afwerken. Onze eigen montagedienst plaatst onze producten met kennis van zaken en zorgt voor een optimale inpassing in de omgeving. Al wat jij nog hoeft te doen, is van het resultaat genieten.

Echt Belgisch vakmanschap

PT Metaalwerken is een 100% Belgisch bedrijf. Van ontwerp tot plaatsing, alle stappen in het proces nemen wij zelf in handen. Laswerken en constructiewerken doen wij in ons eigen atelier in Lommel. De plaatsing bij jou thuis gebeurt door onze eigen ervaren plaatsingsdienst. Wij besteden niets uit, zelfs geen klein stukje. Bij PT Metaalwerken krijg je puur Belgisch vakmanschap.

Persoonlijke service

PT Metaalwerken kiest steevast voor een professionele en efficiënte manier van werken. Een open en vlotte communicatie is voor ons van groot belang. Als klein en dynamisch familiebedrijf zijn wij makkelijk aanspreekbaar en werken wij graag nauw samen onze klanten. Wij begrijpen de wensen van onze klanten, en stellen alles in het werk om die te realiseren. Wij geven professioneel advies, maken duidelijke offertes en voeren onze opdrachten uit volgens de gemaakte afspraken. Bij PT Metaalwerken kom je niet voor verrassingen te staan.

Altijd op maat

Bij PT Metaalwerken kennen we geen standaardmaten. Wij hebben geen catalogus die je keuze beperkt. Wij maken al onze producten op maat, van de eerste centimeter die we opmeten tot de laatste details die we afwerken. Je kan bij ons terecht voor metaalwerken in alle maten en in alle stijlen. Heb je zelf een model of stijl in gedachte? Dan maken wij voor jou het ontwerp, volledig op maat van jouw wensen. Zoek je wat inspiratie? Neem dan zeker een kijkje in onze voorbeeldprojecten.

De showroom van PT Metaalwerken is op afspraak geopend.
Onze showroom

Onze showroom is op afspraak geopend. Bel of mail ons voor een afspraak.

011/601.500

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.