Lamellen overkapping

Lamellen overkappingen
Lamellen overkappingen
Lamellen overkappingen

Een lamellendak is een topproduct dat beschermt tegen zon en regen. Naargelang u de lamellen kantelt, creëert u een zonovergoten of een schaduwrijk terras. Bij warm zomerweer is er een natuurlijke ventilatie waardoor het onder de terrasoverkapping toch niet te warm wordt.

Maar ook tijdens de wintermaanden kan u door de juiste stand van de lamellen genieten van het zonlicht en de binnenkomende warmte in de woning. Zo wordt die bovendien energiezuiniger en klimaatvriendelijk.

Optioneel kan er een glazen schuifwand of een screen worden geplaatst.

En in combinatie met een terrasverwarmer kan u op kille avonden toch genieten van buiten zitten onder het lamellendak.

Kortom, u bepaalt zelf het weer met het Umbris® lamellendak.


Contacteer ons voor meer informatie of voor een ontwerp op maat.

Doe inspiratie op bij de lamellen overkappingen die we al gerealiseerd hebben.


Lamellen Overkapping 10
Lamellen Overkapping 12
Lamellen Overkapping 13
Lamellen Overkapping 14
Lamellen Overkapping 15
Lamellen Overkapping 16
Lamellen Overkapping 18
Lamellen Overkapping 19
Lamellen Overkapping 20
Lamellen Overkapping 4
Lamellen Overkapping 5
Lamellen Overkapping 6
Lamellen Overkapping 7
Lamellen Overkapping 8
Lamellen Overkapping 9

Onze troeven

Premium kwaliteit

Bij PT Metaalwerken willen wij dat onze producten een leven lang meegaan. Daarom gebruiken wij altijd materialen van de hoogste kwaliteit. Hiermee maken wij robuuste constructies die we tot in de kleinste details afwerken. Onze eigen montagedienst plaatst onze producten met kennis van zaken en zorgt voor een optimale inpassing in de omgeving. Al wat jij nog hoeft te doen, is van het resultaat genieten.

Echt Belgisch vakmanschap

PT Metaalwerken is een 100% Belgisch bedrijf. Van ontwerp tot plaatsing, alle stappen in het proces nemen wij zelf in handen. Laswerken en constructiewerken doen wij in ons eigen atelier in Lommel. De plaatsing bij jou thuis gebeurt door onze eigen ervaren plaatsingsdienst. Wij besteden niets uit, zelfs geen klein stukje. Bij PT Metaalwerken krijg je puur Belgisch vakmanschap.

Persoonlijke service

PT Metaalwerken kiest steevast voor een professionele en efficiënte manier van werken. Een open en vlotte communicatie is voor ons van groot belang. Als klein en dynamisch familiebedrijf zijn wij makkelijk aanspreekbaar en werken wij graag nauw samen onze klanten. Wij begrijpen de wensen van onze klanten, en stellen alles in het werk om die te realiseren. Wij geven professioneel advies, maken duidelijke offertes en voeren onze opdrachten uit volgens de gemaakte afspraken. Bij PT Metaalwerken kom je niet voor verrassingen te staan.

Altijd op maat

Bij PT Metaalwerken kennen we geen standaardmaten. Wij hebben geen catalogus die je keuze beperkt. Wij maken al onze producten op maat, van de eerste centimeter die we opmeten tot de laatste details die we afwerken. Je kan bij ons terecht voor metaalwerken in alle maten en in alle stijlen. Heb je zelf een model of stijl in gedachte? Dan maken wij voor jou het ontwerp, volledig op maat van jouw wensen. Zoek je wat inspiratie? Neem dan zeker een kijkje in onze voorbeeldprojecten.

De showroom van PT Metaalwerken is op afspraak geopend.
Onze showroom

Onze showroom is op afspraak geopend. Bel of mail ons voor een afspraak.

011/601.500

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.